Vormings-, Trainings- en Opleidingsaanbod van het Sterpunt Inclusief Ondernemen
Het VTO-aanbod is enkel toegankelijk voor leden.

Schrijf u in voor één van de geplande opleidingen door de opleidingspagina open te klikken en daar naast het toepasselijke tarief op 'Inschrijven' te klikken.
Heeft u interesse in één van onze opleidingen waar op dit moment geen sessies voor gepland staan? Schrijf u dan in op de wachtlijst! Wij contacteren u van zodra de opleiding opnieuw doorgaat.


Sterpunt Inclusief Ondernemen vzw, Overwale 5 bus 5, 9000 GENT | tel. 09 220 84 31 |
vto@dewerkplekarchitecten.be | www.dewerkplekarchitecten.be | BE15 0682 1594 1730 | Foto: S. ter Burg

ARCHIEF Ieder talent telt in de social profit (wachtlijst)


Inhoud

Binnen onze zoektocht naar samenwerkingsmogelijkheden met diverse sectorfondsen, hadden wij een bijzonder constructief overleg met VIVO. Dit sectorfonds voor de social profit heeft een ambitieus programma lopen onder de titel: ‘Ieder talent telt in de social profit’. Vooral werkzoekenden van allochtone origine, nieuwkomers en vluchtelingen staan in de focus binnen dit project. We ontdekten vanuit Sterpunt Inclusief Ondernemen diverse opportuniteiten voor de Werkplekarchitecten. Daarom willen we u deze projectinfo en samenwerkingskansen niet onthouden. We vonden VIVO bereid om dit in een dagdeel toe te lichten.

Doelgroep
Coördinatoren en/of arbeidsbemiddelaars 

Begeleiding

Steffie Jalhay, projectbeheerder VIVO & Pieter Verstraete, beleidsmedewerker VIVO.

Praktische info

  • Per organisatie kunnen maximum 2 deelnemers inschrijven.


Geïnteresseerd? Schrijf u nu in op de wachtlijst!

Momenteel is er geen cursus gepland, maar aarzel niet om u in te schrijven op de wachtlijst als uw interesse heeft in deze opleiding. Wanneer voldoende personen op de wachtlijst staan plant Sterpunt Inclusief Ondernemen een nieuwe sessie. Wij bezorgen u dan alle informatie. Uw inschrijving op de wachtlijst blijft één jaar geldig. Na deze periode nemen wij contact met u op met de vraag of er nog interesse is.Terug naar overzicht