Vormings-, Trainings- en Opleidingsaanbod van het Sterpunt Inclusief Ondernemen
Het VTO-aanbod is enkel toegankelijk voor leden.

Schrijf u in voor één van de geplande opleidingen door de opleidingspagina open te klikken en daar naast het toepasselijke tarief op 'Inschrijven' te klikken.
Heeft u interesse in één van onze opleidingen waar op dit moment geen sessies voor gepland staan? Schrijf u dan in op de wachtlijst! Wij contacteren u van zodra de opleiding opnieuw doorgaat.


Sterpunt Inclusief Ondernemen vzw, Overwale 5 bus 5, 9000 GENT | tel. 09 220 84 31 |
vto@dewerkplekarchitecten.be | www.dewerkplekarchitecten.be | BE15 0682 1594 1730 | Foto: S. ter Burg

ARCHIEF Veranderingsmanagement in de praktijk naar aanleiding van de WEP-hervorming (wachtlijst)


Inhoud

De hervorming van WEP+ vlot in de praktijk omzetten is als leidinggevende en voor het middenkader niet vanzelfsprekend. En ook andere maatregelen zijn in volle beweging. Onzekerheid en onvoorspelbaarheid brengt iedereen uit zijn of haar comfortzone. 

Om elkaar in de organisatie te vinden in dit hele veranderingsproces, tracht de training een gemeenschappelijk(e) taal en kader te ontwikkelen. Als organisatie kan u er sterker uit komen en kan u uw bestaansrecht opnieuw samen afdwingen. De docent werkt graag samen met u aan twee basismodellen uit de sociotechniek en het vierkamermodel om samen vat te krijgen op organisatieverandering. U krijgt concrete tips om zelf aan de slag te gaan in uw organisatie.

Programma (1 dag)

  • Succesvoorwaarden om met medewerkers te bewegen in een organisatie in verandering
  • Sociotechniek als integrale benadering van een veranderingsprogramma
  • Het vierkamermodel als houvast voor de veranderingsmanager
  • Integratie-oefening

Begeleiding

Gastdocent Bert Boone is als directeur van Compaan en dagelijks bestuurder a.i. van SLN (binnenkort Sterpunt Inclusief Ondernemen - De Werkplekarchitecten), heel nauw betrokken bij de WEP+-hervorming. Hij volgde een opleiding bij Flanders Synergy (‘senior consulting innovatieve arbeidsorganisatie’) en geeft gastcolleges in de Antwerp Management School (masterclass sociale economie) en EMK aan directies in de jeugdzorg. Dit maakt hem goed geplaatst om veranderingsmanagement op organisatieniveau te verhelderen.

Praktische info

  • Per organisatie kunnen maximum 3 deelnemers inschrijven.
  • Sterpunt Inclusief Ondernemen voorziet een broodjeslunch over de middag.


Geïnteresseerd? Schrijf u nu in op de wachtlijst!

Momenteel is er geen cursus gepland, maar aarzel niet om u in te schrijven op de wachtlijst als uw interesse heeft in deze opleiding. Wanneer voldoende personen op de wachtlijst staan plant Sterpunt Inclusief Ondernemen een nieuwe sessie. Wij bezorgen u dan alle informatie. Uw inschrijving op de wachtlijst blijft één jaar geldig. Na deze periode nemen wij contact met u op met de vraag of er nog interesse is.Terug naar overzicht